Ademtherapie helpt om een natuurlijke en ontspannen adembeweging te herstellen. Natuurlijke adembeweging is door het gehele lichaam voelbaar is. Veel mensen komen met hun adem niet verder dan het borstgebied.

Tijdens ademtherapie leert je onder mijn begeleidinghoe je op natuurlijke manier gebruik maakt van buik-, flank- en borstademhaling. Ook leer je hoe je de signalen van je lichaam kan herkennen en interpreteren door middel van ontspanning en focus.

 

 

Voel je welkom om contact op te nemen als je meer wilt weten

Contact opnemen

Of kijk direct welk traject het beste bij je past

Kies een passend traject
Heartfulness

Heartfulness

Ontwikkel mildheid vanuit het open hart naar jezelf en naar mensen om je heen. Creëer een staat van optimaal functioneren.

Verbonden ademen

Verbonden ademen

Door bewust te kiezen voor een volledig verbonden ademhaling, nodig je de levensenergie uit om weer door te stromen. Bij een individuele ademsessie krijg je maximale aandacht en begeleiding.

Ademcirkel

Ademcirkel

Ademen in een groep kan je heel veel brengen. Groepssessies zijn heel verbindend en bekrachtigend. De energie van de groep helpt je als individu in de ademcirkel. Er wordt gebruik gemaakt van muziek. Het ritme van de muziek neemt je mee op je ademreis.

Adem is je levenskracht

Adem is je levenskracht

‘Wie zijn adem beheerst, beheerst zijn denken. Wie zijn denken beheerst, beheerst zijn adem.’