• Door in rozen te geloven breng je ze tot bloei - Anatole France

Ik vind het geweldig om jou te mogen begeleiden op weg naar meer vreugde, geluk, gezondheid, balans en flow in jouw leven. Ik ben ervan overtuigd dat integrale leefstijl- en vitaliteitscoaching nauwkeurig afgestemd op jou de beproefde weg is naar de gewenste en blijvende (gedrags)verandering.

Mijn naam is Zara Fridman: integrale leefstijl- en vitaliteitscoach, adem- en heartfulnesscoach en yogadocent.

Mijn missie is: Het innerlijke vuur van gevoelige vrouwen en mannen laten ontwaken door ze te begeleiden naar vertrouwen op eigen kracht en intuïtie, zelfacceptatie, bewustwording en verbinding met zichzelf en van daaruit met de rest van de wereld. Met als doel gezond, lang en gelukkig leven – in harmonie met de wereld.

Vanuit mijn missie is Feniks Holistisch coachen ontstaan. Mijn missie heb ik op een heel bijzondere wijze ontdekt.

Van Russische Taal en Letterkunde via hoger onderwijs en ICT naar Leefstijl en Vitaliteit

Het is 10 april 2018. Ik zit gespannen op mijn beurt te wachten om iets over mezelf en mijn dromen te vertellen. Dit is de eerste dag van mijn trainersopleiding. Op dat moment wist ik nog niet dat dit het startschot van een mooie transformerende periode was.
Ik wist al heel lang dat ik iets anders wilde doen, iets wat bij mij past en mij plezier en energie geeft. Maar ja naar mijn gevoel was er wel altijd iets waardoor ik niet van beroep kon veranderen. Werk, kinderen, scheiding, burn out.
Maar sinds een tijdje brandde mijn wens steeds harder. Maar wat wil ik? Trainersopleiding leek me een mooi begin. Dat lag in het verlengde van mijn werk in het hoger onderwijs.

Daar stond ik dan…. Ik nam even een momentje en stelde me voor dat ik een verhaal ging schrijven. Liefde voor schrijven heeft ervoor gezorgd dat ik op mijn zeventiende Russische Taal en Letterkunde ging studeren. Ik vertelde over mijn passie voor yoga, beweging en natuurvoeding. Terwijl ik aan het vertellen was wist ik opeens wat mijn missie is.

Het raak me diep dat zoveel mensen worstelen met gebrek aan energie en vitaliteit, met overgewicht, hyperventilatie, slaapproblemen, angst en stress. Wij kunnen zoveel vitaler en veerkrachtiger in het leven staan dan we denken.

Om mijn kennis en ervaring verder te verdiepen ben ik opleidingen op verschillende vakgebieden gaan volgen.

Op verschillende vakgebieden omdat ik overtuigd ben dat ik met een holstische aanpak veel voor jou kan betekenen. Op deze wijze heb ik mijn gereedschapskist gevuld met mooie en krachtige tools en ervaringen om jou te begeleiden op weg naar meer vreugde, geluk, gezondheid, balans en flow in jouw leven.

En ik blijf mijn gereedschapskist met waardevolle tool vullen.

Opleidingen die ik gevolg heb:

Post-HBO registeropleiding tot integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach

Natuurvoeding

Ademcoach

Adem en Ademtherapie

Adem en prānāyāma

Hatha Yoga Saswitha stijl

Mindfulness en compassie coach

Professioneel Trainer

Voel je welkom om contact op te nemen als je meer wilt weten

Contact opnemen

Of kijk direct welk traject het beste bij je past

Kies een passend traject